Wie zijn wij

RietveldesignS is een flexibel bureau met ruim 35 jaar ervaring in huis om het totaalconcept van (restauratie) projecten met ramen, (automatische) deuren en complete gevels in staal, aluminium en glas uit te voeren.

In 2007 zijn we zelfstandig en de naam RietveldesignS is een combinatie van de voor- en achternaam van de oprichters Jan en Sylvia Rietveld en de ontwerpen waar we graag aan werken. De S aan het einde is van de voornaam Sylvia en de letter d van rietveld en designs hebben wij samengevoegd tot 1x d.

Ons e-mailadres moeten wij daarom ook altijd spellen. We hopen dat we zo ook sneller in het geheugen blijven.

We geven uitvoering aan het hele project vanaf ontwerp tot montage of delen uit een project zoals een gepersonaliseerd ontwerp, technische ondersteuning, technisch tekenwerk, werkvoorbereiding en/of projectmanagement. Samen met onze vertrouwde partners helpen wij u graag verder!

RietveldesignS: degelijk als staal

RietveldesignS staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid en onze producten worden met zorg en aandacht gemaakt. We gaan geen enkel compromis aan als het aankomt op kwaliteit en onze service is erop gericht om een hoge mate van klanttevredenheid te garanderen.